Mid season sale in volle gang Ik wil korting
ASICS WORLD EKIDEN 2021

ASICS WORLD EKIDEN 2021

1. 11. 2021 4 min. lezen

De virtuele estafettemarathon ASICS WORLD EKIDEN gaat door naar de tweede ronde. En hier zijn 3 onverslaanbare redenen om vooraf deel te nemen:

Ontdek virtueel het teamwerk en de competitieve geest van de Ekiden.

Gallery

De virtuele estafettemarathon ASICS WORLD EKIDEN gaat door naar de tweede ronde. En hier zijn 3 onverslaanbare redenen om vooraf deel te nemen:

  • Van 10 - 22 november kun je de wereld met een positieve mindset in beweging krijgen.
  • Registratie is gratis
  • Elke deelname genereert een donatie voor de Deutsche Depressionshilfe (Duitse depressiehulp).


Vanaf nu kunnen mensen van alle niveaus zich inschrijven in teams van maximaal zes personen. Samen leggen ze van 10 tot 22 november de marathonafstand van 42,195 kilometer af in een estafette: drie etappes van 5 km, twee van 10 km en één van 7.195 km. Het motto "Samen rennen, de wereld optillen" vestigt de aandacht op de positieve impact van bewegen op de geestelijke gezondheid. Voor elke hardloper die zich registreert voor de ASICS WORLD EKIDEN 2021, doneert ASICS 2 € aan de Deutsche Depressionshilfe (Duitse depressiehulp). Elk team van 6 levert 12 € op.

Dus laat je inspireren, motiveren en tot het uiterste drijven terwijl je het opneemt tegen teams van over de hele wereld.

Gallery

De registratie


De teamcaptain stelt een team van zes personen samen. Het is belangrijk op te merken dat elk teamlid zichzelf moet registreren. De eenvoudigste manier om dit te doen, is door de aanvoerder zich eerst te registreren en een team aan te maken. Zodra de registratie is voltooid, wordt hij of zij gevraagd om andere teamleden uit te nodigen om zich bij zijn team aan te sluiten via een unieke link. Deze link kun je dan direct via sms of e-mail versturen, of kopiëren en plakken in je eigen bericht. De aanvoerder stelt het team samen en alle andere leden moeten zich bij dit team voegen (maximaal zes teamleden zijn toegestaan).

Inschrijven kan zowel via de Runkeeper app voor de ASICS World Ekiden 2021 als via de evenementen registratiepagina.

Schrijf je hier in!

Gallery

De cursus


Elk teamlid legt een afstand tussen de 5 en 10 km af, dus je loopt samen een marathon. In principe staat de volgende indeling op het programma: drie etappes van 5 km, twee van 10 km en één van 7.195 km. Kleinere teams kunnen echter ook deelnemen aan de ASICS World Ekiden 2021. Als je met minder dan zes teamleden wilt hardlopen, zullen sommige lopers meerdere etappes moeten afleggen door zich meerdere keren in te schrijven en zich altijd bij hetzelfde team aan te sluiten. Alle zes subsecties moeten worden ingevuld en bijgehouden in de ASICS Runkeeper™-app om de estafette succesvol te voltooien.

Gallery

The Tracking

Volg je Ekiden-run in realtime met de ASICS Runkeeper-app. Om je hardloopsessie te starten, open je de app op je mobiele apparaat en ga je naar het tabblad Ontdekken (iOS) of het tabblad Hardlopen (Android). Selecteer de ASICS World Ekiden 2021 en tik op "Track run now". Loop. Zodra je je afstand hebt afgelegd, druk je op "Pauze" en vervolgens op "Stop" in de Runkeeper-app en sla je je run op. Het door jou ingevulde onderdeel wordt automatisch op de ASICS World Ekiden 2021 resultatenpagina geplaatst.

Gallery

Samen rennen en de wereld mentaal sterker maken

ASICS nodigt hardlopers* over de hele wereld uit om samen te rennen om hun mentale welzijn te verbeteren. ASICS, een acroniem voor het Latijnse 'Anima Sana in Corpore Sano' of 'een gezonde geest in een gezond lichaam', pleit al meer dan 70 jaar voor de positieve impact van sport op lichaam en geest. Vandaag, in 2021 en daarna, wil ASICS miljoenen mensen inspireren en ondersteunen om te sporten voor hun geestelijke gezondheid.

Toen ASICS WORLD EKIDEN vorig jaar debuteerde, bracht het virtuele hardloopevenement meer dan 56.000 mensen uit 179 landen samen.

Schrijf je hier in!

Gallery