END OF SEASON SALE! Kies uit meer dan 5000 producten Nu kopen
Nieuwe uitgave: ASICS Gel-Nimbus 25

Nieuwe uitgave: ASICS Gel-Nimbus 25

9. 1. 2023 1 min. lezen

De ASICS Gel-Nimbus is een keer volledig opnieuw ontworpen en is vanaf 1 februari verkrijgbaar bij de Top4Running winkel. Lees hier eerst wat er zo bijzonder is aan de ASICS Gel-Nimbus 25.

De populaire hardloopschoen ASICS Gel-Nimbus voor lange afstanden heeft een spectaculaire update gekregen. Maar wat is er nieuw? De belangrijkste feiten: Invicible GEL, meer schokabsorptie, meer elasticiteit en ultiem meer comfort tijdens het hardlopen.

1

De schoenval is acht millimeter - wat minder is dan bij het vorige model. Het FF Blast Plus Eco dempingsschuim wordt gebruikt voor meer comfort. Dit zorgt voor een nog dynamischere loop dan de Nimbus 24. Goed vermomd en van buitenaf niet zichtbaar, zit ook een gel-element verborgen in de nieuwste versie van de Nimbus-familie. Dit zorgt voor een aangename demping bij je hiel. Net als het vorige model wordt ook in de nieuwste schoenupdate het populaire Flytefoam-materiaal gebruikt.

ASICS is ook geëvolueerd op het gebied van duurzaamheid met hun nieuwe hardloopschoen. Meer dan 90 procent van het gebruikte polyester is gerecycled. Daarnaast gebruikt ASICS een nieuw verfproces dat de CO2-uitstoot vermindert en is meer dan 20 procent van de tussenzool gemaakt van suikerriet.

3

De nieuwste schoen in het ASICS-universum is vanaf 01 februari verkrijgbaar op de Top4Running-website en kost 200 euro.

Shop bij de Top4Running-Store!

 


PRODUCTLANCERINGEN