MID SEASON SALE - Bespaar tot 60% op geselecteerde artikelen NU KOPEN
Nieuwe uitgave: Puma Forever Run Nitro

Nieuwe uitgave: Puma Forever Run Nitro

5. 3. 2023 2 min. lezen

Alles wat je moet weten over de nieuwe schoenrelease: de Puma Forever Run Nitro!

Het PUMA-assortiment hardloopschoenen heeft een nieuw lid: de Puma ForeverRun Nitro! Bij het maken van de schoen lag de focus op een zeer comfortabele en stabiele trainingsschoen voor pronerende hardlopers en allround hardlopers.

1

Waarom heb ik specifiek een schoen nodig voor trainingsruns?

Het is belangrijk om af en toe van schoenen te wisselen. Je perfecte schoen voor je racedag is niet de perfecte schoen voor je dagelijkse training. Je trainingsschoenen moeten wat zachter en meer gedempt zijn om blessures te voorkomen en je voeten en gewrichten te verzorgen om over het algemeen een gezonde hardloper te blijven.

Daarom heeft Puma de Forever Run Nitro gemaakt, die speciaal is ontworpen voor trainingsruns.

Het is de perfecte combinatie van demping door Nitro-schuim en verbeterde begeleiding door het run guide-systeem. Hierdoor stimuleert de schoen een optimale loopbeweging voor iedereen en elke run en geeft hij je een zeer hoge stabiliteit. De schoen weegt 274 gram. De druppel is 10 mm (stapel: 26 mm / 36 mm).

4

Speciale pasvorm voor dames

Het damesmodel van de ForeverRun Nitro heeft ook een pasvorm die speciaal is ontworpen voor de vrouwelijke voet: een smallere hiel, een lagere boog en een meer gebeeldhouwde wreef.

3

De Puma Forever Run Nitro kost 150 euro en is verkrijgbaar op Top4Running.nl.