Top4Running Hub op het WK atletiek in Boedapest

Top4Running Hub op het WK atletiek in Boedapest

17. 8. 2023 7 min. lezen

De spannendste week ter wereld van de atletiek komt eraan en wij gaan hem nog beter maken! Samen met Nike organiseren we onze Top4Running Hub in het hart van Boedapest met vele activiteiten gedurende de dag. Kijk wat we van plan zijn en ga met ons mee naar Boedapest!

De spannendste week ter wereld van de atletiek komt eraan en wij gaan hem nog beter maken! Samen met Nike organiseren we onze Top4Running Hub in het hart van Boedapest met vele activiteiten gedurende de dag.

Dit is waar je naar uit kunt kijken:

Gallery

Gallery

Gallery

Gallery

Gallery

    Geheimen om het niveau van wereldklasse te bereiken door Paula Radcliffe

Expert spel met Nike-atleet Paula Radcliffe, legendarische Britse langeafstandsloper en wereldrecordhoudster op de marathon. Lees meer over Paula, haar mentaliteit en wat er nodig is om de beste van de wereld te zijn. Bovendien ontvangen 2 winnaars van het spel een waardebon ter waarde van 200 EUR voor Nike-producten uit de Top4Running e-shop!

Wanneer: vrijdag 25 augustus, 12.30 uur

Beperkte plaatsen, schrijf je nu in!

  • Hardlopen met Paula Radcliffe en handtekeningsessie

Doe mee met onze 6k groepsrun met Paula Radcliffe langs de rivier en test de Nike ZoomX Invincible 3. De run wordt geleid door Nike Running Coach Aaron. Er zullen verschillende tempogroepen zijn, van razendsnel tot sexy-sociaal tempo. Na de run is er een signeersessie met Paula in de Top4Running Hub, evenals koffie en croissants voor iedereen!

Wanneer: vrijdag 25 augustus om 14.15 uur

Vul dit formulier in om je in te schrijven voor de run met Paula Radcliffe op vrijdag 25 augustus om 14:15 uur. Een gemakkelijke run van 6 km wordt geleid door Nike Running Coach Aaron. Voor deze run kun je de Nike ZoomX Invincible 3 testen.

  • Evolutie van Nike Spikes in de afgelopen 20 jaar – en een voorproefje van 2024

Een Nike-productexpert van het hoofdkantoor in Portland komt samen met pieken die teruggaan tot 2004. Hij zal praten over de evolutie van Nike's atletiekproducten in de afgelopen 20 jaar en een blik werpen op de toekomst. Doe mee met deze unieke ervaring, leer van een van de meesters van Nike-producten. De lezing is vertrouwelijk voor het publiek, dus zorg ervoor dat u bij de groep hoort. We eindigen met een atletiek productquiz met de mogelijkheid om een waardebon van 200EUR te winnen voor Nike producten uit de Top4Running e-shop!

Wanneer:  woensdag 23 augustus, 15:30 - 16:30 uur

Beperkte plaatsen, schrijf je nu in!

Zaterdag 26 augustus, 16.00 – 17.00 uur

Beperkte plaatsen, schrijf je nu in!

  • Spikebescherming met Keyena One

Samen met Maren Schiller verwelkomen we Coralie Gassama, ex-Franse professionele atleet en tevens oprichter van KEYENA, het merk dat de eerste spikesbeschermingen ter wereld creëerde.
Op 20-jarige leeftijd ontwikkelde Coralie Gassama tijdens een lange blessureperiode het accessoire dat ze als veel atleten nodig had. Ze is nu actief betrokken bij de evolutie van atletiekuitrusting om atleten te helpen comfortabeler te zijn en zich te concentreren op hun doelen. Doe mee aan dit evenement en win een Keyena KEY ONE spike-beschermer!

Wanneer: woensdag 23 augustus, 17.00 - 17.45 uur

Beperkte plaatsen, schrijf je nu in!

Zaterdag 26 augustus, 18.00-18.45 uur

Beperkte plaatsen, schrijf je nu in!

  • Vrouwen in atletiek

Neem deel aan onze vrouwelijke expertpanellezing over genderspecifieke onderwerpen in hardlopen en atletiek, gemodereerd door Maren Schiller, zelf voormalig atleet. Maren organiseert een panelgesprek met 4 voormalige en actieve vrouwelijke atleten van wereldklasse. Elk van deze atleten heeft haar eigen unieke verhaal als vrouw in atletiek. Deze sessie zal zeer interactief zijn, u heeft de kans om uw vragen te stellen. Doe mee en maak van de kans gebruik om meer inzichten te krijgen van professionele vrouwelijke atleten en hun dagelijkse leven, en win een Nike Aeroswift race-outfit!

Wanneer: donderdag 24 augustus, 11.00 - 12.30 uur

Beperkte plaatsen, schrijf je nu in!

  • Interview met Richard Kilty en Meta Endurance

Een andere pro-atleet bij Top4Running Hub is Richard Kilty, 3x Europees indoorkampioen op de 60m, Olympisch zilveren medaillewinnaar in Tokio met de 4x100m estafette en zilveren medaillewinnaar op de Wereldkampioenschappen in Doha met de 4x100m estafette. Kom met ons meer te weten over een van de snelste sprinters ter wereld.

Wanneer: woensdag 23 augustus 11.00 - 12.00 uur

  • Beat Richard Kilty

Versla een van de snelste sprinters ter wereld. Denk je dat je niet snel genoeg bent? Bekijk het en laat je vaardigheden zien tijdens de Nintendo Switch 100m-strijd. De snelste 100m lopers van de dag krijgen een waardebon van € 200 voor de Top4Running e-shop!

Wanneer: zondag 27 augustus van 13.00-14.00 uur

  • Top4Running Community Runs onder leiding van Nike Coach Aaron

Doe mee met onze Community-runs en test de beroemde Nike ZoomX Invincible 3 – schoenen gemaakt om je tempo vast te houden en blessures te voorkomen. Ontmoet ons vóór elke run op de Top4Running Hub en stel je paar schoenen veilig! Voor koffie, croissantjes en goede vibes wordt gezorgd! Er zullen verschillende tempogroepen zijn, van razendsnel tot sexy-sociaal tempo.

De runs worden geleid door Nike Running Coach Aaron uit het VK, die momenteel in Berlijn woont en mensen leert hardlopen, en hen helpt de bredere betekenis van beweging te ontdekken. Aaron begon als sprinter en evolueerde langzaam naar marathons en ultramarathons.

Wanneer: donderdag 24 augustus om 9.00 uur

Vul dit formulier in om je in te schrijven voor de Top4Running x TRC run op donderdag 24 augustus van 9.00 - 10.00 uur. Een gemakkelijke run van 6 km wordt geleid door Nike Running Coach Aaron. Voor deze run kun je de Nike ZoomX Invincible 3 testen.

Zaterdag 26 augustus om 9.00 uur

Vul dit formulier in om u aan te melden voor de sightseeingrun op zaterdag 26 augustus van 9.00 - 10.00 uur. Een gemakkelijke run van 9 km wordt geleid door Nike Running Coach Aaron. Voor deze run kun je de Nike ZoomX Invincible 3 testen.

  • Dagelijkse yoga voor hardlopers

De beste manier om je dag te beginnen is met een yogasessie in de buitenlucht met rek- en krachtgerichte bewegingen om je te helpen met focus, balans en flexibiliteit. Yogasessies op woensdag, donderdag en vrijdag worden geleid door Yoga Coach Petra en sessies op zaterdag en zondag door Yoga Coach Alexandra.

Ontmoet ons elke dag om 8 uur in de Top4Running Hub. Er worden yogamatten voorzien, evenals koffie en croissants voor iedereen.

Wanneer: 

Woensdag 23 augustus om 8.00 uur   Vul dit formulier in om je aan te melden - beperkte plaatsen!

Donderdag 24 augustus om 8 uur  Vul dit formulier in om je aan te melden - beperkte plaatsen!

Vrijdag 25 augustus om 8 uur   Vul dit formulier in om je aan te melden - beperkte plaatsen!

Zaterdag 26 augustus om 8.00 uur Vul dit formulier in om je aan te melden - beperkte plaatsen!

Zondag 27 augustus om 8.00 uur Vul dit formulier in om je aan te melden - beperkte plaatsen!

  • Livestream van het Wereldkampioenschap

Moedig bij ons jouw favoriete sporters aan onder het genot van een koud biertje, drankje, burger of salade en nog veel meer. We brengen de stadionsfeer naar onze hub. De eerste 30 mensen krijgen een gratis Hongaars biertje, dus zorg dat je op tijd binnen bent!

Wanneer: Dagelijks van 19.00 tot 23.00 uur, in de Top4Running Hub.

  • Meta Endurance X Top4Running-expertpanel

Dagelijks nieuwsoverzicht over de laatste hoogtepunten van de Wereldkampioenschappen. Samen met Alex Filitti van Meta Endurance, Maren Schiller, Nike Coach Aaron, Robert Diez en tal van speciale gasten zoals Paula Radcliff, Richard Kilty en nog veel meer, bespreken we de belangrijkste gebeurtenissen van de dag. Doe mee en bespreek live met ons.

Wanneer:

Woensdag 23, Donderdag 24, Zaterdag 26, Zondag 27, 14.30 - 15.00 uur

Vrijdag 25 augustus van 13.45 - 14.15 uur

Top4Running Hub is gevestigd in Bálna Bisztró, Fővám tér 11-12, Boedapest. Zie je daar!


RACES EN WEDSTRIJDEN