Waterdichte schoenen Kies je model en train wanneer je maar wilt! Nu kopen
Top4Running is Hiring - Word een deel van ons team!

Top4Running is Hiring - Word een deel van ons team!

18. 5. 2023 2 min. lezen

Wil je meewerken aan het vormgeven van de toekomst van de hardloopmarkt in Europa?

Houd jij net zo van hardlopen als wij?
Leef jij voor het team?
Ben jij een hongerige marketeer en een creatieve geest? Lees dan snel verder en solliciteer bij #gofaster.samen met ons.

Wij zijn Top4Running - een gespecialiseerde online winkel voor hardlopen en atletiek. We zijn momenteel aanwezig in 21 landen in Europa en hebben onze eigen winkels in Berlijn en Praag. Daarnaast zijn we toegewijd aan serviceteams van atletiekclubs. Als jong en dynamisch bedrijf stimuleren we de ontwikkeling van digitale oplossingen en proberen we toekomstige markten actief vorm te geven dankzij state-of-the-art datagedreven technologie.

Onze visie is om een revolutie teweeg te brengen in de hardloopmarkt en het eerste adres te zijn voor alle hardlopers als het gaat om hardlopen of atletiek. Hiervoor willen we met onze merkmissie “Go Faster.together” een sterk merk bouwen met een campagne-, social media-, content- en eventteam.

Als officiële retailer van bekende merken zoals Nike, adidas, Asics, New Balance of On Running werken we ook nauw samen met onze partnermerken en ontwikkelen we samen met deze partners ook onze eigen marketingcampagnes.

Wij zoeken nieuwe teamleden voor de functies:

  • Brandmanager campagne
  • (Senior) brandmanager campagne
  • Evenementen voor brandmanagers
  • Merk videograaf
  • Team Verkoopvertegenwoordiger DE
  • Winkelassistent Berlijn

Jobportaal

fdfefess