MID SEASON SALE - Bespaar tot 60% op geselecteerde artikelen NU KOPEN
adidas Ultraboost Light - Nieuwe release

adidas Ultraboost Light - Nieuwe release

23. 2. 2023 1 min. lezen

Adidas lanceert de lichtste versie van de Ultraboost ooit, ontworpen voor ultieme demping, comfort en reactievermogen. Alle details in onze blog.

Visueel gezien lijkt de nieuwe Ultraboost Light misschien erg op de vorige versie, maar het is de binnenkant die het verschil maakt.
Met de nieuwe Ultraboost Light lanceert adidas de lichtste Ultraboost ooit.
In cijfers: M – 299G, W – 262G
Het is nog steeds de nummer één schoen voor ultieme demping, comfort, reactievermogen en ondersteuning met epische energie bij elke stap.UB Light

Laten we eens kijken wat er in de nieuwe Ultraboost Light zit:

LICHT BOOST MATERIAAL

Het nieuwe Ultraboost-licht wordt geleverd met de lichtste Ultraboost ooit gemaakt met 30% lichter boost-materiaal. Een indrukwekkende stap.

 

PRIMEKNIT+ BOVENSTE

Gebouwd voor ultiem ademend vermogen en comfort voor je beste hardloopervaring. De schoen heeft een lichtgewicht bovenwerk en biedt een aangepaste pasvorm voor perfecte stabiliteit.

 

HERONTWORPEN L.E.P

De lineaire energiedruk op de zool van de schoen is herwerkt om het reactievermogen te optimaliseren en in harmonie te werken met het nieuwe Light Boost-materiaal.

 

CONTINENTAL NATUURLIJK RUBBER

Het Continental Natural Performance Rubber biedt optimale tractie voor een zelfverzekerde run in alle weersomstandigheden.

UB Light

De schoen is vanaf 3 maart 2023 beschikbaar op top4running.nl  voor een prijs van € 200

Naar het artikel