Nieuwe uitgave: ASICS Superblast

Nieuwe uitgave: ASICS Superblast

24. 11. 2022 2 min. lezen

Superlicht met nog meer demping en energieteruggave: de ASICS Superblast is er!

Jouw nieuwe speedschoen voor snelle trainingen is er: de ASICS Superblast!

De hardloopschoen is superlicht en geeft je toch het nodige comfort om je voeten optimaal te beschermen tijdens je lange runs en je bij elke stap energiek te ondersteunen.

ASICS SUPERBLAST

In de herenversie weegt de schoen slechts 239 gram (Amerikaanse herenmaat 9). Het wordt geleverd met een totale stapelhoogte van 45,5 mm (hielhoogte is 45,5 mm en voorvoethoogte 37,5 mm). Dit resulteert in de hoogste tussenzool van alle ASICS hardloopschoenen tot nu toe.

Comfortabele demping wordt geleverd door FF Blast Turbo-schuimtechnologie. In combinatie met de FF Blast Plus-zool resulteert dit in een zachte en comfortabele schoen die een superveerkrachtige en energieke pas ondersteunt en je beschermt tegen blessures, zelfs als je veel traint.

Waar is de ASICS Superblast voor gemaakt?

Deze nieuwe hardloopschoen is geweldig voor lange en snelle hardloopsessies, voor hersteltraining en gewoon om je geest en lichaam op te laden. 

"De ASICS Superblast is een zeer goede trainingsschoen, die naar mijn mening vooral gemaakt is voor lange runs of zelfs snelle, langere temposessies. Maar ook voor herstelruns is de Superblast een geweldige partner om energie te besparen." - Leon Steinkrug / Top4Running Ambassador DE

ASICS Superblast vergeleken met Novablast en Metaspeed Sky+?

De nieuwe ASICS Superblast is de perfecte combinatie van de ASICS Novablast - als een snelle trainingsschoen, en Metaspeed Sky + - als top raceschoen. Het heeft geen koolstofplaat, maar het schuim van de tussenzool is gebaseerd op het FF Blast Turbo-materiaal, dat voor het eerst werd gebruikt in de Metapseed Sky +. Hierdoor combineert hij de voordelen van een snelle raceschoen met de demping en ondersteuning van een snelle trainingsschoen en is hij geschikt voor lange runs, temporuns en alles daar tussenin.

Prijspunt: Koop de nieuwe hardloopschoen bij top4running voor 220 euro:

Shop the ASICS Superblast