END OF SEASON SALE! Kies uit meer dan 5000 producten Nu kopen
Persoonlijke recensie: New Balance PWR-X Sprint-Spike

Persoonlijke recensie: New Balance PWR-X Sprint-Spike

26. 1. 2023 2 min. lezen

New Balance heeft een nieuwe Sprint spike uitgebracht en ik kon alvast de NB PWR-X unisex spike voor je testen!

New Balance heeft een nieuwe spike uitgebracht! Sinds de New Balance-atleet Sydney McLaughlin een spectaculair nieuw wereldrecord behaalde op 400 meter horden in haar NB-spikes, zijn hun spikes erg in trek bij allerlei soorten sprinters.

Mijn naam is Djamila Böhm, Ik ben de Duitse kampioen op de 400 meter horden en ik wilde duidelijk ook de nieuwste NB-sprintpiek testen.

1

De twee belangrijkste aspecten bij het kiezen van mijn spikes: het gewicht en de staat van de zool.

In beide presteert de NB PWR-X Spike erg goed: de wedstrijdschoen is superlicht en heeft een zeer harde zool.

Natuurlijk is er ook een koolstofvezelplaat verwerkt in de NB PWR-X Spike. Dit zorgt voor een extreem harde zool en een stijf, responsief gevoel onder de voet. Bovendien is de wedstrijdspike voorzien van een FuelCell-tussenzool met sterke veerkrachtige eigenschappen die zorgen voor meer energieteruggave bij elke stap. Het FuelCell-schuim duwt je merkbaar vooruit tijdens temporuns.

Het ultralichte geweven bovenwerk zorgt voor een comfortabele pasvorm bij het eerste dragen.

2

Perfect voor afstanden van 60 - 400m met en zonder hindernissen.

De spike-pinnen zijn al geïntegreerd in de unisex-schoen en hebben een goede grip. In totaal zijn er zes spijkers. Ik heb meestal graag meer, maar meer nagels zijn niet te vinden in de meeste huidige spike-modellen van verschillende merken.

Ik ben een hardloper, dus ik duw veel met elke stap en heb van nature een brede paslengte. De NB PWR-X Spike ondersteunt deze loopstijl en is daarom voor mij de perfecte spike van 60 - 400m - met en zonder hindernissen.

Shop hier de NB Spike!

 

 

 


PRODUCTTEST